Jdi na obsah Jdi na menu

Pangas s česnekovými rajčaty a krutony Pangas s česnekovými rajčaty a krutony

Suroviny:

Pangas
Rajčata
Houska
Česnek
Olivový olej
Muškátový oříšek
Majoránka
Sůl
Pepř
Hladká mouka
Mléko
Vajíčko

 

Postup přípravy receptu

Paegas se okoření (majoránka, muš. Oříšek, sůl, pepř) a zapráší moukou. Na pánvi se na olivovém oleji smaží pomalu z obou stran do měkka. Vrchní kůrka musí být jemně křupavá.

Rajčata nakrájet na kostičky, přidat 2-3 stroužky česneku (dle chuti), sůl a osmažit na olivovém oleji až do úplného změknutí rajčat.

V misce smíchat vajíčko, trošku mléka, přidat 2 stroužky česneku, sůl, majoránku a trošku hladké mouky. V tomto těstíčku namáčet housku nakrájenou na kostičky a ihned smažit na pánvi. Pozor, lepí se k sobě.

Je dobré dělat všechno najednou, trvá to všechno přibližně dlouho……

Dobrou chuť :-)