Jdi na obsah Jdi na menu

Pangas na koření se smetanovou omáčkou Pangas na koření se smetanovou omáčkou

Suroviny:

Filety z Pangase
Hladká mouky
Muškátový květ
Česnek
Sůl
Olivový olej

Na omáčku:
Cibulka, smetana, muškátový květ, sůl, sojová omáčka

 

Postup přípravy receptu

Filety opláchneme studenou vodou, posypeme muškátovým květem, trochu osolíme a povrch poprášíme hladkou moukou. Necháme asi půl hodiny odležet.
Na pánvy rozehřejeme olivový olej, poklademe filety a posypeme nakrájeným česnekem nahrubo. Smažíme až je na filetách křupavá kůrčička.

Omáčka:
Na trošku oleje osmahneme cibulku do zlatova, zalijeme smetanou , nasypeme asi lžičku muškátového květu, osolíme a přidáme dle chuti sojovou omáčku.

Podáváme s bramborama nebo hranolkama.

Dobrou chuť :-)