Jdi na obsah Jdi na menu

Candát obecný

Candát obecný je dravá poměrně velká ryba, která je ceněna především pro kvalitní maso a oblíbenost mezi sportovními rybáři. Je chován jako doplňková ryba v chovných rybnících.

Candát má velmi chutné maso, a proto je v gastronomii považován za exkluzivní sladkovodní rybu. Je také velmi oblíben u sportovních rybářů, a to nejen jako trofejní ryba, ale i pro své vynikající maso.

RECEPTY Z CANDÁTA

 

Příspěvky

Candát na rozmarýnu

11. 1. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Candát obecný

Pečený candát s česnekem a hranolky

11. 1. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Candát obecný

Candát v sýrovém těstíčku

10. 1. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Candát obecný

Pečený candát s máslovou zeleninou

10. 1. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Candát obecný

Pečené medailonky z candáta na grilu v anglické slanině

10. 1. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Candát obecný

Candát po vsetínsku

10. 1. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Candát obecný

Candát na másle a bramborové placičky s hermelínem

10. 1. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Candát obecný

Candát v pivním těstíčku

9. 1. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Candát obecný

Candát pečený na másle

9. 1. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Candát obecný

Candát obalený v koření-smažený

9. 1. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Candát obecný